Met ReadySHARE USB, dat beschikbaar is op veel NETGEAR-routers, kunt u via de USB-poort van uw router zelfs nog meer mogelijkheden en handige functies toevoegen. Het gaat daarbij onder andere om USB-opslag die thuis draadloos toegankelijk is, gratis software om gemakkelijk back-ups te maken van uw pc of Mac en de mogelijkheid om uw video's, foto's en muziek af te spelen, te bekijken, te beluisteren en te delen op tv's, gameconsoles of mediaspelers die met DNLA zijn verbonden.

DEEL: bewaar, beveilig en deel de bestanden van uw gezin

STREAM: speel media gemakkelijk af op tv's, consoles en mediaspelers

OPEN: heb altijd en overal persoonlijke en veilige toegang tot de cloud voor USB-opslag

PRINT: leer hoe u draadloos kunt afdrukken vanaf veel apparaten

Een gezellig huis zit vol liefde en veilig opgeslagen gegevens.

Het is verbluffend hoeveel gegevens een gemiddeld gezin tegenwoordig verbruikt en genereert. En ongeacht of het gaat om familiefoto's, video's, muziekcollecties of persoonlijke bestanden, elk gezinslid wil een plaats hebben om ze veilig op te slaan.   Beveilig al die gedeelde herinneringen met de USB-poort op uw NETGEAR-router.  Hiermee krijgt u supersnelle WiFi-toegang tot USB-opslag en kunt u deze toegang delen met alle leden van uw thuisnetwerk. Nadat u de NETGEAR-router hebt geconfigureerd, maakt u verbinding met een extern USB-station en bent u klaar om uw inhoud te beschermen en met anderen te delen via WiFi. 

Streamen, bekijken, delen.

Nadat u uw foto's, films en muziek hebt geplaatst op het USB-station dat is aangesloten op uw router, kunt u uw media te allen tijde streamen en delen.  U kunt het voetbalspel van uw dochter op een breedbeeld-tv zetten, zodat iedereen het kan bekijken. Of u kunt snel uw familiefoto's op een tablet opzoeken en weergeven. Met ReadySHARE® USB en de gratis Mijn media-functie van de genie-app, kunt u uw video's, foto's en muziek gemakkelijker en handiger dan ooit afspelen en delen, waar en wanneer u maar wilt. 

  • DLNA: speel video's en muziek af en bekijk foto's die zijn opgeslagen op een aangesloten vaste USB-schijf, op een met DLNA verbonden tv, gameconsole of mediaspeler.  
  • Compatibel met iTunes Server en Airplay: speel muziek vanaf uw vaste USB-schijf met iTunes af op een pc/Mac of op een met Airplay compatibel apparaat zoals Apple TV. U kunt ook de Apple Remote-app downloaden naar uw iPhone/iPAD om muziek vanaf die apparaten af te spelen.

Open uw bestanden altijd en overal

U kunt uw bestanden nu openen en delen dankzij beveiligde, persoonlijke cloudopslag met NETGEAR ReadyCLOUD® USB-toegang. Zodra u uw USB-station hebt aangesloten op uw NETGEAR-router en al uw favoriete bestanden hebt geüpload, kunt u profiteren van het gemak en de toegankelijkheid van Google Drive en Dropbox® zonder kosten, opslagbeperkingen of privacyproblemen. Met de mobiele ReadyCLOUD-app of -webportal hebt u voortaan altijd en overal toegang tot uw USB-station thuis... zo eenvoudig is dat!

Installeer en open ReadyCLOUD via de webportal

Download de mobiele app voor Android

Download de mobiele app voor iOS

Druk af vanuit het comfort van uw thuisnetwerk.