Niet gevonden wat u zocht?

Snelle en eenvoudige oplossingen kun je vinden in de NETGEAR-community.

Registreer uw product om de extra ondersteuning te activeren

Als u uw product registreert, kunt u 90 dagen gebruikmaken van de live chat en telefonische ondersteuning.

Registreer uw producten

Heeft u geen extra ondersteuning meer?

Dan zijn is er eersteklas ondersteuning.

Eersteklas ondersteuningsopties weergeven

Waar vindt u uw modelnummer

Om het model-/versienummer te vinden, kijkt u onder op of aan de achterzijde van uw NETGEAR-apparaat.

Selecteer een onderstaand product of categorie voor specifieke instructies.

WiFi-routers

Aangesloten opslag

Switches

Legacy voor Home

WiFi Range Extenders en Repeaters

Kabelmodems en routers

DSL-modems en -routers