Add-on Orbi WiFi6 WiFi6 (RBS850) AX6000
  • Werkt alleen met Orbi WiFi 6-router (afzonderlijk verkrijgbaar)
  • Voegt 175 vierkante m2 Krachtige dekking voor uw bestaande Orbi AX WiFi-systeem met dezelfde netwerknaam en naadloze roaming.
  • Met de Orbi-app kunt u binnen enkele minuten uw WiFi-thuisnetwerk installeren en beheren.
  • Compatibel met alle internetproviders (ISP) en aanbevolen voor woningen met meer internetabonnementen van meer dan 50 Mbps. Maak gewoon verbinding met uw modem om snelle WiFi voor uw hele huis tot stand te brengen.
  • Het compacte, moderne ontwerp past perfect bij uw interieur.
  • Geniet van het gemak van één WiFi-naam voor uw hele huis met een naadloze verbinding wanneer u naar een andere kamer gaat.
  • Datasheet downloaden
Meer weergeven Minder weergeven

INFO: SNELLE WIFI

Snellere WiFi dan ooit tevoren.

Doe alles wat u altijd al online deed, maar dan sneller. Tri-band WiFi 6 systemen zorgen voor de hoogst beschikbare internetsnelheden op al uw apparaten. Met totale snelheden tot wel 6 Gbps beschikt u over supersnelle WiFi voor uw smart tv's, smartphone en gameconsoles.

Dekking en capaciteit

Meer capaciteit. Grotere dekking.

Het Orbi WiFi 6-systeem heeft een 4x grotere capaciteit dan ac en is uitgerust om 12 streams tegelijk te verwerken. Zelfs als er meer dan 100 apparaten op uw netwerk zijn aangesloten, bent u overal in huis verzekerd van de beste WiFi-ervaring.

Maak Je Nooit Meer Zorgen Over Wifi.

Meer snelheid. Grotere dekking. Orbi WiFi 6 maakt gebruik van de gepatenteerde tri-band mesh-technologie van NETGEAR met een gepatenteerde speciale backhaul voor de ultieme slimme thuisbeleving met naadloze roaming.

RBK852_Orbi_Coverage.jpg

Orbi-app

Doe meer met uw WiFi-thuisnetwerk.

Stel uw Orbi WiFi eenvoudig in en monitor apparaten die zijn aangesloten op uw netwerk.

Voer een snelle test uit om ervoor te zorgen dat u de beste internetsnelheid van uw serviceprovider krijgt.

Technische specificaties

more
Garantie

Dit product wordt geleverd met een NETGEAR beperkte garantie op de hardware van 1 jaar. 24/7 technische standaardondersteuning gedurende 90 dagen vanaf de aankoopdatum indien aangekocht bij een erkende NETGEAR leverancier.

NETGEAR-community en ondersteuning

Hebt u vragen over dit product of andere Orbi-producten? Vraag het onze community of vraag om hulp van onze vakkundige ondersteuning.