carousel_RBK50_RBK53
carousel_RBK50_RBK53
Ultrakrachtige Add-on Orbi-satelliet (RBS50)
  • Werkt alleen met een Whole Home Mesh WiFi ac-router van Orbi en WiFi ac-systemen van Orbi.
  • Voegt 230 vierkante m2 dekking toe aan uw bestaande WiFi ac-systeem van Orbi met dezelfde netwerknaam en naadloze roaming.
  • Elimineert dode WiFi-zones en buffering op moeilijk bereikbare plaatsen, met extra dekking van 230 vierkante m2 voor uw bestaande Orbi Mesh WiFi-netwerk.
  • Zorgt voor een ultrakrachtig Mesh WiFi-netwerk dat elk centimeter van uw huis voorziet van supersnelle en naadloze WiFi-connectiviteit - van kamer tot kamer, van muur tot muur, van verdieping tot verdieping.
  • 4 Ethernet-poorten bieden ultieme flexibiliteit en connectiviteit voor uw Smart TV, gameconsole, streamingspeler en meer
  • Orbi creëert een naadloos netwerk, zodat uw signaal niet wegvalt wanneer u zich van kamer naar kamer verplaatst.
  • Snelle en eenvoudige installatie met de Orbi-app. Zet WiFi op pauze, doe een korte snelheidstest, stel slimme functies voor ouderlijk toezicht in, en nog veel meer.
Meer weergeven Minder weergeven

Betere WiFi. Overal.

Uw WiFi-held

Orbi elimineert buffering en dode zones, zodat u kunt genieten van vloeiende streaming.

Orbi RBS50 02
WiFi-supersnelweg

Stream razendsnel met Orbi's bekroonde WiFi tri-band mesh-technologie.

Orbi RBS50 03
Eenvoudige spraakbediening

Onderbreek uw WiFi, schakel WiFi voor gasten in, en meer met Amazon Alexa of Google Assistant.

Orbi RBS50 04

Orbi_RBS50_swimlane2

Dekking in uw hele huis - boven en beneden

Elimineer dode zones in uw hele huis door extra WiFi-dekking tot wel 175 vierkante meter. Andere typen WiFi-extenders verliezen snelheid en bereik over grote afstanden.

Orbi_RBS50_coverage

Uitbreidbaar voor meer WiFi-dekking

Voeg eenvoudig Orbi-satellieten toe aan uw bestaande Orbi WiFi-systeem voor extra WiFi-dekking. Satellietopties voor binnen en buiten zijn geschikt voor elke behoefte (afzonderlijk verkrijgbaar).

Orbi_RBS50_ethernet

Ethernet-poorten

Als u de prestaties en stabiliteit van een bekabelde verbinding wilt, is een Orbi WiFi-systeem een uitstekende oplossing voor u. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan op de Orbi-desktopsatelliet via de vier Ethernet-poorten.

Orbi-app

Doe meer met uw WiFi-thuisnetwerk.

Stel uw Orbi WiFi eenvoudig in en monitor apparaten die zijn aangesloten op uw netwerk.

Zet internet op pauze voor een specifiek apparaat of het hele huis. Een handige functie vooral tijdens het eten en bedtijd.

Voer een snelle test uit om ervoor te zorgen dat u de beste internetsnelheid van uw serviceprovider krijgt.

Stel bedtijden in, tijdslimieten en beloon uw kinderen met latere bedtijden en langere tijdslimieten. Orbi introduceert Circle® voor NETGEAR voor de gemoedsrust van ouders.

Technische specificaties

more
Garantie

Dit product wordt geleverd met een NETGEAR beperkte garantie op de hardware van 1 jaar. 24/7 technische standaardondersteuning gedurende 90 dagen vanaf de aankoopdatum indien aangekocht bij een erkende NETGEAR leverancier.

Klaar voor meer? Wij zorgen voor de dekking.

NETGEAR-community en ondersteuning

Hebt u vragen over dit product of andere Orbi-producten? Vraag het onze community of vraag om hulp van onze vakkundige ondersteuning.