carousel_RBK50_RBK53
carousel_RBK50_RBK53
Orbi AC3000 Mesh WiFi-systeem 3-Pack (RBK53)
 • Compleet Mesh WiFi-systeem voor thuisgebruik met ultrahoge prestaties - heeft een bereik tot wel 525 vierkante meter met razendsnelle WiFi. Het systeem omvat een WiFi-router en twee satellieten.
 • Hoge internetsnelheden voor alle apparaten - de speciale WiFi-verbinding geeft u de hoogste en meest consistente internetsnelheden, zelfs als er meer apparaten worden aangesloten.
 • Werkt met uw bestaande internetprovider. Snelle en eenvoudige installatie met de Orbi-app, zodat u binnen enkele minuten online kunt gaan.
 • Met de app Orbi kunt u WiFi onderbreken, zien welke apparaten zijn verbonden, een korte snelheidstest uitvoeren, smart ouderlijk toezicht instellen en nog veel meer.
 • Ethernet-poorten: vier 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet-poorten (één WAN en drie LAN) voor de router en vier LAN-poorten voor elke satelliet.
Meer weergeven Minder weergeven

Betere WiFi. Overal.

Uw WiFi-held

Orbi elimineert buffering en dode zones, zodat u kunt genieten van vloeiende streaming.

Orbi RBK53 02
WiFi-supersnelweg

Stream razendsnel met Orbi's bekroonde WiFi tri-band mesh-technologie.

Orbi RBK53 03
Eenvoudige installatie

Vervang uw oude router binnen enkele minuten door een Orbi-systeem. De Orbi-app maakt het gemakkelijk.

Orbi RBK53 04
Beveiliging voor uw huis

Volledige bescherming tegen internetdreigingen thuis en onderweg met NETGEAR Armor. Mijn gratis proefperiode activeren.

orbi_secure

Orbi RBK53 06

Ethernet-poorten

Als u de prestaties en stabiliteit van een bekabelde verbinding wilt, is een Orbi WiFi-systeem een uitstekende oplossing voor u. Sluit meerdere bekabelde apparaten aan op de Orbi-desktopsatelliet via de vier Ethernet-poorten.

Orbi-app

Doe meer met uw WiFi-thuisnetwerk.

orbi_app_security
10_Orbi_Voice_RBK50V_app_ParentalControl

Stel uw Orbi WiFi eenvoudig in en monitor apparaten die zijn aangesloten op uw netwerk. Pas de lage en hoge tonen en het volume op de Orbi Voice-luidspreker aan.

Voer een snelle test uit om ervoor te zorgen dat u de beste internetsnelheid van uw serviceprovider krijgt.

NETGEAR Armor™ beschermt u en uw gezin tegen internetdreigingen en fraude. Nu activeren!

Stel bedtijden, tijdslimieten en beloon uw kinderen met langere bedtijden en langere tijdslimieten. Orbi wordt geleverd met Circle® Smart Parental Controls zodat ouders gerust zijn.

Kleuren-LED's

Orbi geeft zachtjes brandend de status van uw WiFi weer en wordt automatisch uitgeschakeld wanneer u een sterke verbinding hebt.

Terugklapbare
HOOGWAARDIG RF FRONTEND

6 speciale WiFi-antennes die Tri-band WiFi met een speciale 4x4 Tx/Rx backhaul ondersteunen.

2 antennes voor Dual band front haul verbindingen met WiFi-apparaten (2,4 GHz + 5 GHz low band).

Hoogwaardige antennes

Versterker voor transmissie van een hoog vermogen (Tx) en ultra-low noise ontvanger (Rx) voor een superieur WiFi-bereik en signaalgevoeligheid

Zeer selectief narrow band filter voor superieure Tri-band WiFi-prestaties.

Quad-core 716MHz-processor

DDR 512 MB

FLASH 4 GB

Warmteafvoer achter

Cool ontwerp zonder ventilator ontworpen voor grote processorkracht voor stabiele prestaties bij hoge netwerksnelheden.

Winnaar van Red Dot

Geavanceerd Cool-Touch Design

Door het verticale industriële ontwerp is een ideale antennescheiding en beter WiFi-bereik mogelijk en wordt RF-crosstalkinterferentie geminimaliseerd.

Technische specificaties

 • 525 m2
 • Zes (6) hoogwaardige interne antennes met krachtige versterkers Impliciete en expliciete Beamforming voor 2,4 GHz- en 5 GHz-banden MU-MIMO voor gelijktijdig datastreaming naar meerdere apparaten Krachtige Quad Core 710 MHz-processor
 • 2,4 GHz (400 Mbps) + 5 GHz (866 Mbps) voor WiFi-apparaten om verbinding te maken met internet 5 GHz (1733 Mbps) speciale WiFi-link voor snellere dataverbindingen tussen Orbi-router en Orbi-satelliet De werkelijke datadoorvoer en data-afstand variëren afhankelijk van de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren.
 • Afmetingen 6,7 x 3,1 x 8,89 inch per stuk
  Gewicht 1,72 lb per stuk
 • 1 WAN en 3 LAN Gigabit Ethernet-poorten
 • 4 GB flash en 512 MB RAM
 • WPA/WPA2-PSK-ondersteuning Het WiFi-netwerk is eenvoudig te installeren en in te stellen, met veilige internettoegang voor gasten Circle® smart ouderlijk toezicht om online inhoud en tijd te beheren voor al uw apparaten. Meer informatie op netgear.com/circle
 • Eén (1) Orbi-router (RBR50) Twee (2) Orbi-satellieten (RBS50) Eén (1) Ethernet-kabel van 2 meter Drie (3) netvoedingsadapters van 12 V/2,5 A Beknopte handleiding
 • Zes (6) hoogwaardige antennes met krachtige versterkers Impliciete en expliciete beamforming voor 2,4- en 5GHz-banden MU-MIMO voor gelijktijdig datastreaming naar meerdere apparaten
 • 2,4 GHz (400 Mbps) + 5 GHz (866 Mbps) voor WiFi-apparaten om verbinding te maken met internet 5 GHz (1733 Mbps) speciale WiFi-link voor snellere dataverbindingen tussen Orbi-router en Orbi-satelliet De werkelijke datadoorvoer en data-afstand variëren afhankelijk van de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren.
 • 4 Gigabit Ethernet LAN-poorten
 • 4x4 (1,7 Gbps)
 • Ja
  Afmetingen 6,4 x 3,1 x 8,0 inch
  Gewicht 1,96 lb
more
Garantie

Dit product wordt geleverd met een NETGEAR beperkte garantie op de hardware van 1 jaar. 24/7 technische standaardondersteuning gedurende 90 dagen vanaf de aankoopdatum indien aangekocht bij een erkende NETGEAR leverancier.

Klaar voor meer? Wij zorgen voor de dekking.

NETGEAR-community en ondersteuning

Hebt u vragen over dit product of andere Orbi-producten? Vraag het onze community of vraag om hulp van onze vakkundige ondersteuning.