1.Banner-highres.png
Orbi Pro verhalen & resources

Videocasestudies

Netgear Orbi Pro & DHL-depot Haarlem
Netgear Orbi Pro & Lunchroom Go
Netgear Orbi Pro & Crossfit Limes

Andere aanbevolen video's

Orbi Pro uitpakken
Maak kennis met de Orbi Pro Ceiling-satelliet | NETGEAR Business
Orbi Pro | Betere WiFi voor uw bedrijf

Downloads

more

Recensies

"Ik kan alleen maar goede dingen over dit systeem zeggen. Ik heb geüpgraded naar de zakelijke oplossing, omdat ik bijna 100 aansluitingen in huis heb, en ik wilde echt zeker weten dat het systeem niet overbelast zou raken."
"Werkt uitstekend voor onze werkruimte. Het zorgt voor volledige dekking in de hele ruimte bij zowel WiFi- als bekabelde verbindingen."
"Dit is verreweg de meest eenvoudige draadloze router om in te stellen, binnen enkele minuten is hij al gebruiksklaar! NETGEAR heeft echt een fantastisch, veelzijdig en makkelijk implementeerbaar product gemaakt."
"Wij maken er sinds kort gebruik van, en tot nu toe heeft het zonder enige moeite continu een bijna maximale doorvoer kunnen leveren. Ik vind het geweldig dat je [three] afzonderlijke WiFi-netwerken kunt instellen en dezelfde krachtige prestaties kan verwachten."
"Dit is een fantastisch product. De dekking is echt goed. Ik vind het fijn dat ik de app kan gebruiken om het product te beheren."
"Het kostte minder dan 5 minuten om alles te installeren en aan de praat te krijgen met het programma op mijn iPhone. Het werkte onmiddellijk en ik heb geen problemen gehad met buffering of dekking gehad sinds de installatie. Het is simpel. Schaf het gewoon aan."
Praat mee in de NETGEAR community

Leer, ontdek, stel vragen en maak contact met onze community en experts.

14.Community-Update.png