Nighthawk® AC2300 Cybersecurity WiFi-router

Model: RS400 Geavanceerde bescherming tegen internetdreigingen voor thuis en voor al uw apparaten
beschrijving afbeelding

Beveilig elk apparaat op uw netwerk

De Nighthawk Cybersecurity Router met ingebouwde NETGEAR Armor beschermt uw huis en al uw apparaten tegen internetdreigingen zoals virussen, malware, spyware, ransomware, phishing en internetfraude.

Geavanceerde bescherming tegen internetdreigingen thuis en onderweg

Inclusief een NETGEAR Armor-abonnement van 3 jaar voor een onbeperkt aantal persoonlijke apparaten en smart home-apparaten.* U hebt geen extra antivirusabonnement nodig.

beschrijving afbeelding
Geavanceerde detectie van bedreigingen—identificeert en blokkeert virussen, spyware, ransomware, schadelijke koppelingen en andere internetfraude.
Smart home-kwetsbaarheidscans—scant regelmatig alle aangesloten apparaten in uw huis zodat u er zeker van kunt zijn dat ze niet kwetsbaar zijn voor hackers.
Bescherming tegen gegevensdiefstal—als uw mobiele apparaat ooit zoekraakt of wordt gestolen, kunt u met NETGEAR Armor uw smartphone of computer zoeken, vergrendelen en op afstand de gegevens verwijderen.
Directe waarschuwingen—wanneer bedreigingen worden gedetecteerd en geblokkeerd, wordt u gewaarschuwd door onmiddellijke meldingen op uw smartphone of computer.
Bewezen internetbeveiliging—NETGEAR Armor wordt mogelijk gemaakt door de bekroonde internetbeveiligingsprovider Bitdefender®
* € 69,99 per jaar na 3 jaar

Krachtige WiFi

Maak gebruik van de snelste WiFi in uw hele huis en geniet van razendsnelle WiFi zonder vertraging voor gamen, videostreaming of surfen.

Supersnelle WiFi-snelheden tot wel 2,3 Gbps.
Extreme WiFi-dekking met versterkers met hoog vermogen en externe antennes.
Gelijktijdig streamen naar meerdere apparaten met MU-MIMO-technologie.
De dynamische QoS-functie geeft prioriteit aan bandbreedte per toepassing en apparaat.
Gerichte WiFi en betere prestaties met Beamforming.
De 1 GHz dual-core processor verbetert de algehele netwerkprestaties.
beschrijving afbeelding

NETGEAR Armor met Bitdefender

Bewezen internetbeveiliging—NETGEAR Armor wordt mogelijk gemaakt door de bekroonde internetbeveiligingsprovider Bitdefender, een wereldleider op het gebied van computer- en internetbeveiliging. BitDefender is de drijvende kracht achter meer dan 150 technologiepartners in meer dan 150 landen en beschermt het digitale leven van meer dan een half miljard gebruikers over de hele wereld.

BitDefender-beveiliging

BitDefender heeft de hoogste totaalscore voor bescherming en prestaties

Beste bescherming
beschrijving afbeelding beschrijving afbeelding
Beste bescherming tegen infecties (op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 voor de hoogste bescherming staat) Totaalscore. Januari 2011 - December 2018. AV-TEST.
Beste prestaties
beschrijving afbeelding beschrijving afbeelding
Laagste impact op prestaties (op een schaal van 0 tot 6, waarbij 6 voor de laagste impact staat) Totaalscore. Januari 2013 - December 2018. AV-TEST.

Slimme functies voor ouderlijk toezicht

Met Circle slim ouderlijk toezicht kunt u eenvoudig online inhoud filteren, de dagelijkse internetschermtijd beperken en een internetbedtijd instellen voor uw kinderen. Nu kunt u er zeker van zijn dat uw kinderen veilig zijn op het internet.
(Basisfuncties gratis inbegrepen, abonnement vereist voor premiumfuncties.)

  • beschrijving afbeelding TIJDSLIMIETEN
  • beschrijving afbeelding FILTERS
  • beschrijving afbeelding PAUZEREN
  • beschrijving afbeelding GEBRUIK
  • beschrijving afbeelding BEDTIJD
beschrijving afbeelding

Ideaal gebruik

Cyberbeveiliging voor bij u thuis

In de WiFi-router is meerlaagse internetbeveiliging ingebouwd, waardoor al uw persoonlijke apparaten en smart home-apparaten op het thuisnetwerk beschermd worden. Inclusief volledige bescherming tegen virussen en malware.

meer weergevenminder weergeven
Internetbeveiliging voor uw kleine thuiskantoor

De Nighthawk Cybersecurity Router is ideaal voor uw thuiskantoor. De router biedt voldoende WiFi voor uw aangesloten apparaten en u profiteert van het grote voordeel van meerlaagse bescherming tegen internetdreigingen voor uw bedrijf en gegevens.

meer weergevenminder weergeven
Superieure WiFi-prestaties

Supersnelle AC2300 WiFi en MU-MIMO-technologie bieden krachtige WiFi voor gelijktijdig streamen naar uw apparaten. Geniet van snelle en betrouwbare WiFi in uw hele huis.

meer weergevenminder weergeven

Nighthawk-app

Met de NETGEAR Nighthawk-app kunt u uw router eenvoudiger instellen en meer uit uw WiFi halen. Gebruik de app om uw router binnen enkele stappen te installeren — verbind uw mobiele apparaat met het netwerk van de router en gebruik de app om de rest te doorlopen. Als u de app hebt geïnstalleerd, kunt u het intuïtieve dashboard gebruiken om de internetverbinding op uw verbonden apparaat te onderbreken, een snelle internetsnelheidstest uit te voeren, smart ouderlijk toezicht in te stellen en nog veel meer.

  • netgear
  • app store
  • google play
beschrijving afbeelding

NETGEAR-ondersteuning

Hebt u vragen over dit product? Vraag het onze community of vraag om hulp van onze vakkundige ondersteuning.

beschrijving afbeelding

NETGEAR-garantie

Dit product wordt geleverd met een NETGEAR beperkte garantie op de hardware van 1 jaar. 24/7 technische standaardondersteuning gedurende 90 dagen vanaf de aankoopdatum indien aangekocht bij een erkende NETGEAR leverancier.