descripción de la imagen
beschrijving afbeelding
beschrijving afbeelding
beschrijving afbeelding
descripción de la imagen
beschrijving afbeelding
beschrijving afbeelding
beschrijving afbeelding
beschrijving afbeelding
NETGEAR Orbi Mesh WiFi-systeem met Orbi Voice Smart Speaker (RBK50V)
 • Hoogwaardig Mesh WiFi-systeem door uw hele huis - Bekroond Orbi WiFi-systeem levert hoge WiFi-snelheden overal in uw huis.
 • Orbi Voice-satelliet - Een Orbi WiFi-satelliet en slimme luidspreker in één.
 • Amazon Alexa Built-in - Alexa voegt handsfree spraakbediening toe om muziek af te spelen, het laatste nieuws te horen, het weerbericht te bekijken, uw smart home-apparaten te bedienen en nog veel meer. Geen apart Alexa-apparaat vereist.
 • Uitzonderlijk rijk, kamervullend geluid - audio van Harman Kardon® geeft u een indrukwekkend geluid voor een werkelijk verbluffende luisterervaring.
 • Eén WiFi-naam & Smart Roaming - Geniet van het gemak van een enkele WiFi-naam met naadloze connectiviteit voor uw hele huis.
 • Alexa kan uw favorieten afspelen van Amazon Music, Pandora, Spotify, iHeartRadio, TuneIn en meer—u hoeft het alleen te vragen.
 • Eenvoudige installatie en WiFi-thuisnetwerkbeheer - Gebruik de Orbi-app om uw WiFi in te stellen, slimme functies voor ouderlijk toezicht in te schakelen, uw muziek aan te passen en nog veel meer.
 • FastLane3-technologie - De speciale WiFi-verbinding tussen Orbi Voice en de Orbi-router zorgt ervoor dat uw apparaten de snelst mogelijke internetverbinding krijgen, zelfs als u meer apparaten aansluit.
Meer Minder tonen
Geluid

Betere WiFi en beter geluid. Overal.

Het eerste en enige mesh WiFi-systeem met bekroonde technologie die de Orbi WiFi-router koppelt aan Orbi Voice, een slimme luidspreker als beste in zijn soort.

Ze werken samen om uw hele huis te voorzien van razendsnelle WiFi. En als u muziek handsfree wilt afspelen of uw slimme home-apparaten wilt bedienen, kunt u dat doen met Orbi Voice en Amazon Alexa Built-in, en nog veel meer.

Orbi Voice WiFi-satelliet en Smart Speaker

De eerste en enige slimme luidspreker die ongelooflijk geluid combineert met bekroonde WiFi-technologie.

beschrijving afbeelding
Ingebouwde Amazon Alexa

Gebruik Alexa om uw smart home-apparaten te bedienen en muziek af te spelen op Orbi Voice.

beschrijving afbeelding
Geluid van topkwaliteit

Werkelijk verbluffende luisterervaring met audio van Harman Kardon.

beschrijving afbeelding
Uw WiFi-held

Breid uw Orbi WiFi uit om een betrouwbaarder signaal te krijgen in elke kamer.

Mooi. Krachtig.

Orbi Voice combineert een luidspreker met ongelooflijke klank met bekroonde mesh WiFi-technologie. Het heeft veel innerlijke schoonheid, zoals een naar voren gerichte woofer en stemtechnologie op afstand. Orbi Voice is een krachtpatser van geluid en WiFi verpakt in innovatie en een goede look.

MEER INFORMATIE >

Speel uw favoriete muziek af van

amazon music
tunein
pandora
Spotify
iHeartRadio
Deezer
amazon music
tunein
meer * Abonnementen zijn mogelijk vereist voor streaming/muziekservices. Beschikbaarheid van service verschilt per regio.

WiFi en geluid vereenvoudigd

Slimme functies voor ouderlijk toezicht

Filter inhoud en beperk de tijd dat uw kinderen online besteden op elk apparaat. Orbi heeft slimme functies voor ouderlijk toezicht van Circle® voor NETGEAR.

beschrijving afbeelding
Bewegingsvrijheid

Orbi creëert een naadloos netwerk, zodat wanneer u zich van kamer naar kamer verplaatst, uw signaal niet wegvalt, vooral tijdens het streamen.

beschrijving afbeelding
WiFi-snelweg

Meer apparaten. Geen vertraging. Alleen Orbi heeft gepatenteerde FastLane3-technologie om ervoor te zorgen dat u de snelste WiFi-snelheden krijgt, zelfs als meer apparaten worden aangesloten.

beschrijving afbeelding
Verhoog het volume

Premium audio van Harman Kardon levert ongeëvenaarde geluidskwaliteit in elke kamer, zodat u de beat echt kunt voelen.

beschrijving afbeelding

Orbi-app

Doe meer met uw WiFi-thuisnetwerk.

beschrijving afbeelding
beschrijving afbeelding
beschrijving afbeelding
beschrijving afbeelding

Stel uw Orbi WiFi eenvoudig in en monitor apparaten die zijn aangesloten op uw netwerk. Pas de lage en hoge tonen en het volume op de Orbi Voice-luidspreker aan.

Zet internet op pauze voor een specifiek apparaat of het hele huis. Een handige functie vooral tijdens het eten en bedtijd.

Voer een snelle test uit om ervoor te zorgen dat u de beste internetsnelheid van uw serviceprovider krijgt.

Stel bedtijden in, tijdslimieten en beloon uw kinderen met latere bedtijden en langere tijdslimieten. Orbi introduceert Circle® voor NETGEAR voor de gemoedsrust van ouders.

 • app store
 • google play

Technische specificaties

 • Zes (6) hoogwaardige interne antennes met krachtige versterkers Impliciete en expliciete Beamforming voor 2,4 GHz- en 5 GHz-banden MU-MIMO geschikt voor gelijktijdig streamen naar meerdere apparaten Krachtige Quad Core 710 MHz-processor
 • 2,4 GHz (400 Mbps†) + 5 GHz (867 Mbps†) voor WiFi-apparaten om verbinding te maken met internet 5 GHz (1,7 Gbps†) speciale WiFi-verbinding voor snellere dataverbindingen tussen de Orbi-router en Orbi Voice † De werkelijke overdrachtssnelheid en afstand voor gegevens zal variëren, afhankelijk van de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren.
 • Afmetingen 17,02 x 7,87 x 22,58 cm
  Gewicht 0,89 kg
 • Vier (4) 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet-poorten Eén (1) 2.0 USB-poort
 • 4 GB Flash en 512 MB RAM
 • WPA/WPA2-PSK-ondersteuning WiFi-netwerk voor gasten is eenvoudig te installeren voor gescheiden en veilige internettoegang voor gasten Circle® voor NETGEAR - Slimme functies voor ouderlijk toezicht om inhoud en tijd online te beheren voor al uw apparaten. Meer informatie op netgear.com/circle
 • Vier (4) microfoons met ondersteuning voor spraakherkenning op afstand Vier (4) hoogwaardige antennes met krachtige versterkers Impliciete en expliciete Beamforming voor 2,4- en 5 GHz-banden MU-MIMO geschikt voor gelijktijdig streamen naar meerdere apparaten
 • 2,4 GHz (400 Mbps†) + 5 GHz (867 Mbps†) voor WiFi-apparaten om verbinding te maken met internet 5 GHz (867 Mbps†) speciale WiFi-verbinding voor snellere dataverbindingen tussen de Orbi-router en Orbi Voice † De werkelijke overdrachtssnelheid en afstand voor gegevens zal variëren, afhankelijk van de netwerkomstandigheden en omgevingsfactoren.
 • Afmetingen 21,84 x 16,46 x 12,45 cm
  Gewicht 1,81 kg
 • Twee (2) 10/100/1000 Mbps Gigabit Ethernet-poorten
 • Eén (1) 8,9-cm naar voren gerichte woofer Eén (1) 2,5-cm naar voren gerichte tweeter 35 W totaal piekvermogen voor een rijk, kamervullend geluid
 • 63 Hz - 20 kHz
 • Eén (1) Orbi-router (RBR50) Eén (1) Orbi Voice (RBS40V) Eén (1) ethernetkabel van 2 meter Netvoedingsadapters Orbi-router: 12 V/3,5 A netvoedingsadapter Orbi Voice: 19 V/3,16 A netvoedingsadapter Eén (1) beknopte handleiding
meer
Garantie

Dit product wordt geleverd met een NETGEAR beperkte garantie op de hardware van 1 jaar. 24/7 technische standaardondersteuning gedurende 90 dagen vanaf de aankoopdatum indien aangekocht bij een erkende NETGEAR leverancier.

Misschien wilt u ook

beschrijving afbeelding
Orbi WiFi-systeem (RBK50) AC3000
NETGEAR-community en ondersteuning

Hebt u vragen over dit product of andere Orbi-producten? Vraag het onze community of vraag om hulp van onze vakkundige ondersteuning.

beschrijving afbeelding