Tech Talk Blog

Tips en trucs voor uw ‘connected life’

Via het Tech Talk Blog delen we de tips en trucs die we hebben ontwikkeld door verschillende technologische producten te gebruiken en ons perspectief op nieuwe technologie daaraan toe te voegen om u het gewenste vertrouwen te geven om uw eigen technologie en connectiviteit thuis op te waarderen. Ons doel is het u gemakkelijk te maken om het slimste en meest connectieve huis bij u in de buurt te hebben. Anders dan op de meeste blogs het geval is, gebruiken we bij Tech Talk de gadgets waar we over schrijven en begrijpen we terdege de uitdagingen waar nieuwe technologie ons in de echte wereld voor kan stellen. Bekijk onze Tech Talk hier.

Snelste WiFi

11ac – De nieuwe definitie van snelheid

Nieuwe11ac-producten bieden de hoogst beschikbare WiFi-snelheden. Met snelheden die drie keer hoger ligger dan 11n en compatibiliteit met de laatste smartphones en Mac's, biedt 11ac-technologie meer bandbreedte voor uw apparaten. In combinatie met NETGEAR Beamforming+ technologie kunt u voor elk bereik rekenen op betrouwbare prestaties.


Meer bekijken>>

Gaming

Minder vertraging. Meer winnen.

Niets is frustrerender dan dat je aan het winnen bent en dat dan plotseling de internetverbinding hapert. Snelheid is alles in gaming, ongeacht of je vlucht voor zombies of de mensheid aan het redden bent. Daarvoor heb je de juiste apparatuur nodig. NETGEAR® WiFi-routers variëren van standaardapparaten voor werk en spel, tot AC-apparaten van de volgende generatie met functies die speciaal voor gamers zijn ontwikkeld. AC betekent een enorme stap voorwaarts qua snelheid en betrouwbaarheid, is drie keer sneller dan de huidige N-routers en verdubbelt de capaciteit van het verkeer dat kan worden verwerkt.


Meer bekijken>>

Ouderlijk toezicht

De gemakkelijke manier om een paar online grenzen te stellen.

Hoe kunt u de tijd beperken die uw jonge kinderen en tieners online doorbrengen met chatten, gamen, sociale media, shoppen en YouTube? Hoe kunt u hen beschermen tegen potentieel schadelijk en ongepast materiaal, zonder dat u 24/7 over hun schouder meekijkt? NETGEAR ouderlijk toezicht is het antwoord.

Met ouderlijk toezicht kunt u ongepaste en gevaarlijke sites blokkeren, toegang beperken op tijd (bijvoorbeeld geen Facebook als het tijd is voor huiswerk) en op categorie (volwassen, gaming, sociale media enz.) en tegelijkertijd elk apparaat in uw thuisnetwerk beschermen tegen adware en phishing vanaf één centraal toezichtspunt: uw NETGEAR WiFi-router.


Meer bekijken>>

ReadySHARE

Verander uw router in een krachtig apparaat voor opslag, streaming, delen en afdrukken.

Met ReadySHARE USB, dat beschikbaar is op veel NETGEAR-routers, kunt u via de USB-poort van uw router zelfs nog meer mogelijkheden en handige functies toevoegen. Het gaat daarbij onder andere om USB-opslag die thuis draadloos toegankelijk is, gratis software om gemakkelijk back-ups te maken van uw pc of Mac en de mogelijkheid om uw video's, foto's en muziek af te spelen, te bekijken, te beluisteren en te delen op tv's, gameconsoles of mediaspelers die met DNLA zijn verbonden.


Meer bekijken>>