Doe meer met Circle® Smart Parental Controls

Circle® is de slimme manier voor gezinnen om content en tijd online te beheren, op elk apparaat. Nu beschikbaar op ondersteunde NETGEAR-routers.  

MEER INFORMATIE

Beheer wat uw tiener online kan zien en doen.

Onze wereld is een online wereld en tieners en kinderen hebben er volop toegang toe. Voor ouders kan dat een beangstigende gedachte zijn. Hoe kunt u de tijd beperken die zij online doorbrengen met chatten, gamen, sociale media, shoppen en YouTube? Hoe kunt u hen beschermen tegen potentieel schadelijk en ongepast materiaal, zonder dat u 24/7 over hun schouder meekijkt? NETGEAR ouderlijk toezicht is het antwoord. 


Met ouderlijk toezicht kunt u ongepaste en gevaarlijke sites blokkeren, toegang beperken op tijd (bijvoorbeeld geen Facebook als het tijd is voor huiswerk) en op categorie (volwassen, gaming, sociale media enz.) en tegelijkertijd elk apparaat in uw thuisnetwerk beschermen tegen adware en phishing vanaf één centraal toezichtspunt: uw NETGEAR WiFi-router.

Meer informatie over NETGEAR ouderlijk toezicht

Bescherm ook uw klanten en medewerkers.

En NETGEAR ouderlijk toezicht is niet alleen voor thuisgebruik. Voor kleine bedrijven, scholen en andere faciliteiten die gratis WiFi aanbieden, zorgt ouderlijk toezicht voor een slimme bescherming dankzij een eenvoudige manier om klanten, leerlingen of medewerkers te bewaken en te beschermen tegen ongewenste webinhoud en potentiële hackers.

Ouderlijk toezicht blokkeert tot 50 categorieën webinhoud en beschermt tegen identiteitsdiefstal en fraude.

DOWNLOAD pc | DOWNLOAD Mac

• Webinterface: maakt extern beheer mogelijk, zelfs wanneer u niet thuis bent

• Eén gecentraliseerd websitefilter voor alle apparaten die zijn aangesloten op het WiFi-netwerk

• Gemakkelijk te configureren met voorkeuzes, categoriefilters en aangepaste lijsten 

• Stel specifiek voor de apparaten in uw huis aangepaste instellingen in om te zorgen dat elke gebruiker het juiste toegangsniveau heeft.

• Met categoriefilters hoeft u niet elke site te kennen die u wilt blokkeren. U selecteert de hele categorie en laat NETGEAR de rest doen 

• Veiliger surfen: blokkeert phishing, malware en botnet-sites 

• Realtime betrouwbaarheid: community-ondersteuning om de juiste klassering in categorieën van nieuwe websites te waarborgen.

• Aangepaste toegangsprofielen en aanpasbare witte/zwarte lijsten maken het gemakkelijk om flexibel met uitzonderingen om te gaan 

• Met bypass-gebruikersprofielen kunt u snel en eenvoudig uitzonderingen op regels opgeven voor specifieke gebruikers