Netwerkoplossing voor een klein bedrijf

Betrouwbare switching-oplossingen

NETGEAR ProSAFE® Unmanaged-, Plus-, en Smart-switches zijn specifiek ontworpen en geoptimaliseerd voor kleine tot middelgrote bedrijven. Dankzij de vele implementatieopties, zoals PoE (Power over Ethernet) 10 Gigabit, stacking en webbeheer, kunt u met ProSAFE-switches uw netwerk aanpassen aan uw voortdurend groeiende zakelijke behoeften.

ProSAFE Smart Switches

ProSAFE Unmanaged Plus Switches

ProSAFE Unmanaged Switches

Krachtige draadloze oplossingen

NETGEAR ProSAFE® Wireless Access Points (AP’s) bieden de robuuste beveiliging, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en krachtige prestaties die uw bedrijf nodig heeft. Van Single en Dual Band en meerdere SSID's tot ondersteuning voor Power over Ethernet en een volledige set functies van enterprise-klasse: we hebben een AP dat past bij uw draadloze behoeften. Deze AP's van bedrijfsklasse kunnen ook worden gecombineerd met NETGEAR ProSAFE® Wireless Management-oplossingen om samen een schaalbare, eenvoudig te beheren draadloze oplossing te vormen die kan meegroeien met uw bedrijf.

ProSAFE draadloze access points voor de zakelijke gebruiker

ProSAFE draadloos beheer

Beveiligde opslagoplossingen

Toepassingsgegevens, virtuele beelden, clientbestanden, e-mail… het soort gegevens dat bijdraagt aan het succes van een onderneming, lijkt oneindig. ReadyNAS is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossing om uw digitale gegevens te bundelen, te beveiligen en de toegang ertoe te beheren. De ReadyNAS is veel meer dan een geünificeerd opslagsysteem (NAS en SAN), het doet meer dan u ooit had durven dromen door de allerlaatste prestaties te combineren met innovatieve technologieën zoals onbeperkte snapshots, thin provisioning en cloud-beheerde replicatie. De ReadyNAS-desktop- en rackmountseries zijn ontworpen voor de unieke behoeften van het MKB en combineren geavanceerde functies met eenvoudig, efficiënt beheer

ReadyNAS-desktopserie

ReadyNAS-rackmountserie