Netwerkoplossing voor middelgrote bedrijven

.

Betrouwbare switching-oplossingen

NETGEAR ProSAFE® hoogwaardige managed switches zorgen voor een veilige, toekomstbestendige netwerkinfrastructuur met geïntegreerde beveiliging, hoge beschikbaarheid, afleveringsoptimalisatie en verbeterde beheermogelijkheden voor bedrijfs- en campusnetwerken. Hierdoor kunnen uw eindgebruikers, kritieke services, servers en opslag naadloos met elkaar worden verbonden op uiterst flexibele core-, distributie- en toegangslagen.

Met NETGEAR Managed Switches kunt u een netwerkinfrastructuur ontwerpen en implementeren met geavanceerde technologieën zoals virtuele-chassisstacking, 10 Gigabit, PoE+ en gedistribueerde linkaggregatie.

Voor eenvoudigere netwerken zijn NETGEAR ProSAFE® Stackable Smart Switches een kosteneffectieve oplossing die schaalbaarheid en veel functies biedt.

ProSAFE Managed Switches

ProSAFE Smart Switches

Krachtige draadloze oplossingen

NETGEAR ProSAFE® Wireless Access Points (AP’s) bieden de robuuste beveiliging, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en krachtige prestaties die uw organisatie nodig heeft. Van Single en Dual Band en meerdere SSID's tot ondersteuning voor Power over Ethernet en een volledige set functies van enterprise-klasse: we hebben AP's die naadloos werken binnen uw complexe IT-omgeving. 

NETGEAR ProSAFE® Wireless Management Solutions zijn een oplossing voor de ellende om meerdere standalone draadloze access points afzonderlijk te moeten configureren, implementeren en beheren. Met ondersteuning voor maximaal 150 AP's biedt het product een centraal punt om uw draadloze netwerk te configureren en beheren. Firmware-updates en configuratiewijzigingen kunnen met één druk op de knop bij meerdere AP's tegelijk worden doorgevoerd.

ProSAFE draadloze access points voor de zakelijke gebruiker

ProSAFE draadloos beheer

Beveiligde opslagoplossingen

Toepassingsgegevens, virtuele beelden, clientbestanden, e-mail… het soort gegevens dat bijdraagt aan het succes van een onderneming, lijkt oneindig. ReadyNAS is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossing om uw digitale gegevens te bundelen, te beveiligen en de toegang ertoe te beheren. De ReadyNAS is veel meer dan een geünificeerd opslagsysteem (NAS en SAN), het doet meer dan u ooit had durven dromen door de allerlaatste prestaties te combineren met innovatieve technologieën zoals onbeperkte snapshots, thin provisioning en cloud-beheerde replicatie. 

NETGEAR ReadyDATA® neemt alles een stap verder met een geünificeerd opslagplatform (NAS/SAN) en technologie van enterprise-klasse ontwikkeld voor bedrijven van iedere omvang. Met onbeperkte snapshots, block-level replicatie, native deduplication (interne deduplicatie), intelligente failback en MKB-vriendelijke vormfactoren biedt ReadyDATA uw organisatie hoogwaardige gegevensbescherming, noodherstel en technologieën voor gegevensintegriteit. En dit alles zonder de dwingende contracten, licentieovereenkomsten en kosten van grote IT-leveranciers.

ReadyDATA-familie

ReadyNAS-rackmountserie: RN3220, RN4220

ReadyNAS-desktopserie: RN516, RN716

Beveiligingsoplossingen

NETGEAR-beveiligingsoplossingen houden bedreigingen tegen. Punt. We beschermen uw bedrijf tegen aanvallen van hackers, malware, kwaadaardige websites, spam, virussen, ongeoorloofde toepassingen en andere bedreigingen die uw bedrijf ondermijnen. De afwezigheid van per gebruiker-licenties en gestroomlijnde installatie en beheer zijn zeer waardevol voor veel organisaties uit het middensegment. Dankzij de ondersteuning voor IPsec en SSL VPN kunnen uw mobiele medewerkers veilig extern verbinding maken met het kantoor. NETGEAR-beveiligingsoplossingen zijn de slimste manier om uw netwerk te beschermen.

ProSAFE VPN Firewalls

ProSECURE UTM Firewalls