Bouw loyaliteit op door uw gasten goede WiFi te bieden.

Tevredenheid en loyaliteit van de gasten zijn topprioriteiten voor u. Voor het bereiken van deze doelen is ook een krachtige en stabiele WiFi-beleving van belang. Denk aan het aantal smartphones, tablets en laptops dat wordt gebruikt door de gasten die dagelijks bij uw hotel inchecken. Ongeacht of het gaat om een verblijf voor vakantie of werk, hotelgasten verwachten dat ze probleemloos verbinding kunnen maken om te streamen, kijken, downloaden, werken en gamen. Om te voldoen aan de behoefte aan supersnelle WiFi doen hotels een beroep op NETGEAR om alles in één totaalpakket te regelen: een gebruiksvriendelijke, betrouwbare en betaalbare WiFi-infrastructuur zonder de kosten en complexiteit die grotere leveranciers van draadloze systemen vaak met zich meebrengen.

Zie hoe NETGEAR® Best Western heeft geholpen de klanttevredenheid sterk te verbeteren (casestudy).

Verander een recensie met één ster in een recensie met vijf sterren.

Probleem:
In veel hotels hebben de bestaande WiFi-oplossingen een negatieve invloed op de tevredenheid van de gasten. Klachten over langzame verbindingen en slechte prestaties van het draadloze systeem zijn maar al te frequent. Draadloze toegang wordt vaak gedeeld met vrienden en het gebrek aan stabiele, betrouwbare toegang kan de klantervaring en de reputatie van het hotel benadelen. 

Naast algemene tekortkomingen in de bandbreedte en capaciteit, zijn er tal van andere infrastructuurproblemen die de WiFi-beleving van de klant kunnen verstoren. Als de RF-frequenties van access points niet optimaal zijn gecoördineerd, leidt dat tot overbodige storingen, terwijl bij onvoldoende ondersteuning voor naadloze roaming verbindingen worden verbroken wanneer gasten zich van de ene naar de andere ruimte verplaatsen.

Oplossing:

De volledig draadloze oplossing van NETGEAR is speciaal ontwikkeld voor hoteltoepassingen. De oplossing bestaat uit draadloze controllers, een draadloos cloud-beheerd platform en slimme access points die alle WiFi-problemen elimineren door naadloze, verreikende, supersnelle WiFi te bieden die eenvoudig installeerbaar, beheerbaar en betaalbaar is. NETGEAR biedt ook een gratis survey van uw locatie aan, zodat u weet wat u nodig hebt om aan de slag te gaan. De volledige draadloze oplossing van NETGEAR bestaat uit het volgende:

Uw hotel draait ook op WiFi.

Probleem:

Langzame netwerken benadelen de exploitatie van uw hotel.

Oplossing:

Snelle, betrouwbare WiFi kan de exploitatie van uw hotel sterk verbeteren. Met een goed afgestemd draadloos netwerk kunnen hotelmedewerkers de inchecktijden voor gasten met WiFi-apparaten verkorten, de omzet van voeding en drankjes vergroten met WiFi-verkooppunten, het personeel beter bereikbaar maken door spraak via WiFi te verzorgen en de boekingstarieven voor conferentieruimtes verhogen door beveiligde, storingsvrije, supersnelle WiFi te bieden. De mogelijkheid om honderden gebruikers in een beperkte ruimte zoals een vergaderzaal van dienst te zijn, is een absolute vereiste om te zorgen dat bedrijven en groepen terugkomen. 

Download de Ontwerpgids hoge dichtheid en de Locatiesurvey voor draadloos gebruik 

Waardeer WiFi op. Elimineer complexiteit.

Probleem:

Hotelexploitanten weten dat krachtige WiFi een vereiste is om bestaande klanten te behouden en nieuwe aan te trekken, maar vaak hebben zij niet de expertise om complexe netwerkapparatuur te configureren.

Oplossing:

De bekabelde en draadloze oplossingen van NETGEAR zijn ontwikkeld met het oog op eenvoud. Van krachtige, draadloze controllers met gemakkelijk en gecentraliseerd beheer tot slimme access points die u in minder dan vijf minuten kunt installeren: met draadloze producten en oplossingen van NETGEAR kunnen hotels van iedere omvang hun gasten een plezierige WiFi-beleving aanbieden. Snel, gemakkelijk en betaalbaar.

Bekijk deze video's om te zien hoe snel u met NETGEAR draadloze controllers aan de slag kunt.