Beschikbaarheid en beveiliging van gegevens zijn de sleutel tot superieure patiëntenzorg.

Gezondheidsorganisaties ondergaan de grootste veranderingen uit hun geschiedenis. De migratie naar digitale gezondheidsdossiers die in realtime worden bijgewerkt en altijd en overal toegankelijk zijn, heeft geleid tot de noodzaak om grote hoeveelheden gevoelige gegevens te beheren, op te slaan en te beschermen. Wanneer alle patiëntgegevens digitaal zijn opgeslagen, moeten zorgaanbieders hier te allen tijde onmiddellijke toegang toe hebben en moeten ze beschermd blijven tegen interne en externe bedreigingen Naast de vele voordelen van deze gegevensrevolutie, zijn er ook grote risico's die moeten worden opgelost.

Combineer optimale patiëntenzorg met superieure beveiliging

Probleem:
De HIPAA bevat strikte regels voor het handhaven van de privacy en de beveiliging van gezondheidsgegevens van patiënten en voorziet hoge boetes ingeval van overtreding. Maar de hoeveelheid patiëntgegevens is in de afgelopen jaren exponentieel gegroeid en de groeiende tendens naar digitale dossiers is een enorme uitdaging voor uw capaciteit om de wetgeving te respecteren, waarbij u een evenwicht probeert te vinden tussen altijd en overal beschikbare gegevens en strikte controles op beveiliging en privacy.

Oplossing:
NETGEAR® ProSAFE® Wireless Systems combineren betrouwbare, krachtige connectiviteit met de beveiligingsfuncties die u nodig hebt om de privacy van uw patiënten te beschermen en HIPAA-conformiteit te handhaven. Verder maakt de optionele draadloze controller het u gemakkelijk om tot 600 access points te implementeren en beheren.

Met het oog op de bescherming van opgeslagen patiëntgegevens bieden de ReadyNAS®- en ReadyDATA®-opslagsystemen replicatiefuncties van enterprise-klasse, ondersteunen ze cloudgebaseerde gegevensopslag en hebben ze robuuste beveiligingsfuncties als bescherming tegen ongeoorloofde toegang.

Krachtige netwerken voor hoge-resolutie medische imaging.

Probleem:
Hoge-resolutie medische imaging is een van de snelst groeiende trends in de gezondheidszorg. De resolutie van medische beelden zoals röntgenopnamen, CT-scans en MRI's neemt snel toe en dat leidt tot heel veel grotere bestanden. Maar zelfs het meest geavanceerde imagingsysteem is nutteloos als het draadloze netwerk ongelijkmatig en onbetrouwbaar is of als de backbone van het netwerk het grotere verkeersvolume niet effectief kan verwerken.

Oplossing:
Medische imaging genereert grote hoeveelheden bekabeld en draadloos verkeer en vereist daarom een krachtige netwerk-fabric. NETGEAR ProSafe Wireless Access Points bieden de hoge doorvoer en het bereik die u nodig hebt om de efficiëntie van uw imagingsysteem te maximaliseren. Verder beschermt de ondersteuning voor meerdere SSID's de systeemprestaties, omdat het imagingsysteem kan worden afgesplitst van ander netwerkverkeer.

Zelfs de snelste draadloze verbinding kan niet sneller zijn dan de netwerkbackbone die de verbinding ondersteunt. NETGEAR ProSAFE 10 Gigabit Switches bieden de krachtigste switching-fabric die vereist is om hoge-resolutie medische beelden zonder vertraging over te dragen.

Digitale gezondheidsdossiers gemakkelijk bijwerken, delen en beschermen.

Probleem:
De overstap naar overal toegankelijke digitale gezondheidsdossiers kan de efficiëntie fors verhogen en de kosten verlagen. Maar het vereist ook een betrouwbare netwerkinfrastructuur, opslagoplossingen en beveiliging van enterprise-klasse. Als het draadloze systeem niet beschikbaar of traag is, leidt de patiëntenzorg daaronder. Als het opslagsysteem niet beschikbaar of onbetrouwbaar is, kunnen medische dossiers ontoegankelijk zijn of zoek raken. En als de beveiliging onvoldoende is, kunnen gevoelige patiëntgegevens in verkeerde handen komen.

Oplossing:
NETGEAR ProSAFE access points zorgen voor het draadloze bereik, de dekking en de prestaties die u nodig hebt om de continuïteit van de patiëntenzorg te waarborgen en uw personeel directe en beveiligde toegang te geven tot gezondheidsdossiers binnen de hele faciliteit.  Verder vereenvoudigt de ProSAFE Wireless Controller de implementatie en het beheer van het hele systeem sterk dankzij de mogelijkheid om vanaf één console de huidige status weer te geven, updates extern te installeren en beveiligingsbeleid op te leggen voor maximaal 600 access points.

Om uw cruciale patiëntgegevens te beschermen tegen verlies bieden de ReadyNAS- en ReadyDATA-opslagsystemen krachtige en robuuste gegevensopslag die kosteneffectief, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk is. Met replicatie van enterprise-klasse, volledige gegevensredundantie en ondersteuning voor cloudgebaseerde gegevensopslag, delen en herstel, waarborgt NETGEAR dat uw kritieke gegevens veilig en toegankelijk blijven, ongeacht wanneer ze nodig zijn.

Download Draadloze oplossingen geven vorm aan de toekomst van woongemeenschappen voor senioren