Welkom bij de nieuwe draadloze school.

Digitale tekstboeken. Online huiswerk, tools en klaslokalen. Netwerken met gasttoegang voor ouders en onderwijspersoneel. En alles werkt dankzij supersnelle, betrouwbare WiFi. NETGEAR access points en draadloze controllers hebben talloze scholen geholpen te voldoen aan de nieuwe uitdagingen en kansen voor onderwijzen en leren in de scholen van tegenwoordig. Eenvoudige, betaalbare en beproefde draadloze oplossingen waarmee Connected Learning gemakkelijker en toegankelijk voor iedereen wordt. 

Download de Best practices voor het ontwerpen van draadloze netwerken met een hoge dichtheid voor het onderwijs

Download de Casestudy van de Blundell's School

Zie hoe NETGEAR Connected Learning mogelijk maakt in een rugbystadion.

De toegang tot MEER INFORMATIE

Een recent Forrester-rapport bevestigt dat het aan leerlingen en docenten verschaffen van toegang tot de hulpbronnen van de school ongeacht waar zij zich bevinden, een topprioriteit is voor IT-beslissers uit de onderwijswereld. 

In de nieuwe draadloze onderwijswereld veranderen nieuwe technologieën en apparaten de manier waarop leerlingen naar school gaan. Het belang van online learning is explosief toegenomen. Er komen dagelijks nieuwe online tools op de markt. Nieuwe initiatieven zoals “1 laptop voor 1 leerling” zorgen ervoor dat technologie nog dieper doordringt tot scholen en leerlingen. En voor alle kinderen, docenten en ouders is slimme, eenvoudig implementeerbare en beveiligde draadloze technologie essentieel voor die toegang.

Download Een beveiligd draadloos netwerk implementeren in een onderwijsomgeving.

Download Casestudy: IT-consultingfirma haalt nieuwe contracten binnen met NETGEAR ProSAFE Wireless System

Wat scholen verwachten van draadloos

Ondanks de enorme eisen die meerdere apparaten, online tools, virtuele klaslokalen en honderden clients aan het schoolnetwerk stellen, hebben veel scholen geen gespecialiseerd IT-personeel, zijn de budgetten beperkt en werken ze met veel niet-technisch personeel en vrijwilligers. Daarom moeten draadloze oplossingen zijn opgewassen tegen de specifieke uitdagingen van de onderwijsomgeving en zorgen voor basisfuncties (gasttoegang, 2 SSID, WPA2-PSK, naadloze roaming), betrouwbare, supersnelle Wi-Fi, gemakkelijke installatie en configuratie en de mogelijkheid om gemiddeld tot zwaar gebruik (honderden clients) aan te kunnen.

Download Casestudy: Harvest Park Middle School.

Zie de video over de Harvest Park Middle School

Hoe scholen de BYOD-test kunnen halen

Vandaag. klaslokalen en campussen worden overstroomd met apparaten. Elke ochtend brengen leerlingen, docenten, administratief personeel en ouders hun eigen smartphones, tablets en laptops mee naar school. Het beheren van al die apparaten is een topprioriteit voor scholen en er zijn talrijke platforms beschikbaar om aan die eisen te voldoen. Download het BYOD whitepaper voor meer informatie over best practices om BYOD in het onderwijs te gebruiken

Download de Casestudy over de St Peter's School

Het NETGEAR-verschil voor onderwijs

Met NETGEAR access points en draadloze controllers beschikken scholen over een krachtige, kosteneffectieve oplossing om de belofte van Connected Learning snel en eenvoudig in te lossen. Met NETGEAR Education Solutions kunnen scholen rekenen op lagere totale eigendomskosten voor hun implementaties (5-20 AP’s), een eenvoudige webinterface voor gemakkelijk beheer en toegang, partnerondersteuning en planning, en een volledige portfolio access points en controllers voor draadloos beheer.

Zie waarom de Ballard School het aan NETGEAR toevertrouwt betrouwbare netwerkoplossingen te leveren voor docenten en leerlingen