NETGEAR How a VoIP system works (VoIP Diagram)

Geavanceerde QoS zorgt dat Voice Over IP werkt

VoIP (Voice over IP) is een ingeburgerde technologie geworden. Tegenwoordig is de vraag voor bedrijven van iedere omvang niet langer of ze moeten overstappen naar VoIP, maar wanneer.  De belangrijkste factor waardoor VoIP zo ingeburgerd is geraakt, is de verbeterde QoS (Quality of Service).  Bedrijven die aanvankelijk terughoudend waren omdat VoIP in het begin bekend stond om de slechte geluidskwaliteit, hoeven niet langer bezorgd te zijn dat belangrijke transacties (zoals gesprekken met klanten) worden verstoord door een slechte geluidskwaliteit.  De oplossingen van tegenwoordig, die een verbeterde QoS hebben, zijn professioneel en geven uw bedrijf een positieve uitstraling. 

Meer informatie over de manier waarop QoS leidt tot betere prestaties

Als u succesvol wilt overstappen op VoIP, hebt u de juiste VoIP-hardware nodig

Probleem:
Uw VoIP-systeem is even sterk als de zwakste schakel.  Een slechte switchkwaliteit leidt tot een slechte ervaring.

Oplossing:
Geavanceerde QoS hangt uiteindelijk af van de switches die het VoIP-verkeer regelen en uiteraard van het netwerk waarover dat verkeer reist. Terwijl bij de overstap naar VoIP alle aandacht meestal uitgaat naar de serviceprovider, het afleveringsmodel (onsite vs. gehost) en IP-telefoons, zijn switches het meest bepalend voor de gebruikerservaring. Met NETGEAR-switches kan VoIP-verkeer automatisch worden geprioriteerd om de gewenste QoS te handhaven zelfs wanneer het netwerk is verzadigd.

Zie hoe MKB-netwerken met NETGEAR ProSAFE® Smart Switches succesvol VoIP (Voice over IP) kunnen ondersteunen.

Alles wat u nodig hebt om een succesvol zakelijk VoIP-telefoonsysteem te exploiteren - voor minder geld.

Probleem:
De infrastructuur van uw netwerk bijwerken en VoIP-capaciteit aan uw bedrijf toevoegen kan kostbaar en ingewikkeld zijn.

Oplossing:
Voor toepassingen voor IP-telefonie biedt NETGEAR netwerk- en beveiligingsoplossingen zonder de kosten en complexiteit van een omvangrijke IT-structuur. NETGEAR verzorgt alle essentiële aspecten die vereist zijn om een succesvol VoIP-netwerk met een betrouwbare QoS te garanderen:

  • Prioritering van spraakpakketten: NETGEAR-switches kunnen spraakverkeer prioriteren wanneer dat nodig is om de QoS te handhaven
  • Adequate bandbreedte - NETGEAR-switches zijn specifiek ontworpen om de toegenomen vraag bij een VoIP-implementatie aan te kunnen
  • Veerkracht: de NETGEAR-switches hebben toegang tot alternatieve netvoeding mocht de hoofdvoeding uitvallen
  • Beveiliging - NETGEAR-netwerkapparaten bieden bescherming tegen hacken, met inbegrip van fysiek hacken

NETGEAR Managed Switch: video over VoIP

Zie hoe onze oplossingengids Netwerkoplossingen voor VoIP en de bijbehorende Application Notes richtlijnen en voorbeeldontwerpen bieden voor installaties met 20, 200 en 1000 IP-telefoons.