IP-videobewaking: grote en kleine organisaties beschermen.

Digitale IP-technologie heeft een revolutie teweeg gebracht in de fysieke beveiligingsbranche.  Video IP-bewaking was vroeger alleen betaalbaar voor grote ondernemingen. Maar dat is om een aantal redenen veranderd. De meeste organisaties hebben tegenwoordig al IP-netwerken geïnstalleerd waarop bewakingsvideo's kunnen worden doorgegeven en de prijzen voor IP-videocamera's en opnameapparaten zijn zeer sterk gedaald. Hierdoor is IP-bewaking een haalbare optie geworden voor organisaties van iedere omvang. NETGEAR biedt een complete oplossing met IP-camera's, goed toegankelijke, beveiligde opslag en robuuste netwerkswitches.

Alles over IP-videobewaking met NETGEAR in een oogopslag - De bewakingsbrochure

IP-netwerken en de impact hiervan op videobewaking

Met flexibele camera-implementatie is het gemakkelijk elke hoek te dekken.

Probleem:

Veel IP-camera's hebben beperkte aansluitmogelijkheden en zijn daarom moeilijk overal te implementeren waar u wilt.

Oplossing:

Met een NETGEAR IP-bewakingsoplossing kunnen IP-camera's overal worden geïmplementeerd. Ze zijn bereikbaar via Ethernet en een draadloos access point  Hierdoor kunt u uw implementatieopties uitbreiden tot grotere afstanden of dekking buiten. Met NETGEAR-bewakingsoplossingen is het ook gemakkelijker bewakingsdekking toe te voegen wanneer dat nodig is. U kunt camera's toevoegen, verplaatsen of verwijderen zonder andere camera's of apparatuur offline te halen, zodat er geen gaten in uw opnames vallen.

Ontdek hoe ReadyNAS® de opslag van bewakingsvideo's gemakkelijk maakt

Gemakkelijk toegankelijke, beveiligde opslag.

Probleem

Veel organisaties werken nog steeds met logge, kostbare, onderhoudsintensieve, weinig capaciteit biedende, niet-beveiligde en lastig toegankelijke analoge tapes.

Oplossing

Video-opnamen gemaakt met IP-camera's en opgeslagen op NETGEAR Network Attached Storage (NAS)-apparaten kunnen continu worden vastgelegd gedurende lange periodes, live worden bekeken of opgenomen, en onmiddellijk lokaal of op afstand worden geopend. De ingebouwde schijfredundantie en gegevensintegriteitscontroles zorgen ook voor meer gemoedsrust. En capaciteit is nooit een probleem: u kunt de opslag gemakkelijk uitbreiden door onmiddellijk extra vaste schijven toe te voegen.

ReadNAS® Rackmount-opslag

ReadyNAS® Surveillance

Een netwerkinfrastructuur voor robuuste IP-videobewaking opbouwen.

Probleem:

Veel netwerkswitches zijn niet aangepast aan bewakingsfuncties.  Het netwerk is een cruciaal element binnen iedere bewakingsinstallatie omdat het alle andere bewakingsfuncties mogelijk maakt, videostreams doorgeeft met unicast en multicast voor weergave en opslag en vaak de camera's zelf van stroom voorziet via Power over Ethernet (PoE).

Oplossing:

NETGEAR-switches bieden alles wat nodig is voor een robuust netwerk.  Meer specifiek bieden ze het volgende:

 • Adequate bandbreedte: het netwerk en de switches die het netwerk controleren, moeten verkeer op ‘line-rate’ (volle snelheid) kunnen verplaatsen om vertragingen, slechte cameracontrole en zelfs gegevensverlies te voorkomen.

 • Veerkracht: de netwerkswitches moeten toegang hebben tot alternatieve netvoeding mocht de hoofdvoeding uitvallen.

 • Beveiliging: het netwerk moet beschermd zijn tegen hacken, met inbegrip van fysiek hacken.

NETGEAR Managed Switch

Ontvang technische richtlijnen en voorbeeldontwerpen voor installaties met 20, 200 en 1000 IP-camera's uit onze Oplossingengids Netwerkoplossingen voor IP-bewaking en de bijbehorende Application Notes.

Zie hoe onze oplossingengids Netwerkoplossingen voor IP-bewaking en de bijbehorende Application Notes richtlijnen en voorbeeldontwerpen bieden voor installaties met 20, 200 en 1000 camera's.