Gegevens houden uw bedrijf in beweging.

Gegevens zijn een eerste levensbehoefte van ieder bedrijf. Daarom moet de beveiliging ervan een prioriteit zijn voor bedrijven van iedere omvang. Maar bedrijfsgegevens moeten niet alleen worden opgeslagen en beschermd, ze moeten ook gemakkelijk en betrouwbaar toegankelijk zijn. De echte waarde van zakelijke gegevens schuilt in de constante beschikbaarheid ervan, ongeacht wat er gebeurt.

Gegevensbescherming met NETGEAR-opslag

Meer informatie over offsite gegevensbescherming met ReadyRECOVER

Bescherm u tegen noodsituaties binnen uw hele bedrijf.

Probleem: 

Naast een solide back-upstrategie moeten bedrijven ook hun vitale gegevens beschermen tegen een bedrijfsbrede ramp die de primaire gegevens en de back-upgegevens in gevaar kan brengen. Brand, overstromingen en zelfs terrorisme kunnen hele kantoren of datacenters vernietigen.

Oplossing:  

NETGEAR ReadyNAS® en ReadyDATA® bieden robuuste back-up- en opslagoplossingen om uw bedrijfskritieke gegevens te allen tijde veilig, beschermd en toegankelijk te houden. En beide bieden replicatie-, noodherstel- en cloudoplossingen om uw gegevens veilig te houden, zelfs ingeval van een bedrijfsbrede ramp.


Meer informatie over ReadyRECOVER

Meer informatie over ReadyNAS Replicate

 

Bescherm, deel en consolideer bedrijfskritieke gegevens.

Probleem:

Externe sites en filialen stellen unieke uitdagingen voor het delen van gegevens binnen het hele bedrijf. Hoewel onsite opslagoplossingen kunnen bijdragen aan de bescherming van gegevens bij elke vestiging, blijft de toegankelijkheid van die gegevens op andere locaties een pijnpunt. Om wendbaar te blijven moeten bedrijven met meerdere vestigingen ervoor zorgen dat alle gegevens toegankelijk zijn voor, en gedeeld worden tussen, alle locaties.

Oplossing:

ReadyNAS en ReadyDATA bieden robuuste replicatiefuncties waarmee kritieke gegevens strategisch gedeeld of geconsolideerd kunnen worden tussen het hoofdkantoor en externe kantoren of filialen. Door gegevens te dupliceren tussen twee datacenters kunnen kritieke gegevens worden gedeeld tussen beide locaties. En door de consolidatie van de gegevens van individuele sites naar een centraal kantoor, wordt de toegankelijkheid van de gegevens gemaximaliseerd. Met ReadyDATA realtime block-gebaseerde gegevensreplicatie tussen twee ReadyDATA-systemen kunnen organisaties dit gemakkelijk bereiken, ongeacht of de twee systemen op hetzelfde LAN zitten of aan de andere kant van de wereld. 


Met de ReadyCLOUD®-app kunnen bedrijven bestanden gemakkelijk synchroniseren en delen tussen meerdere apparaten, zoals pc's, Mac's, smartphones en tablets. Met ReadyNAS Replicate kan er van dezelfde gegevens een offsite back-up worden gemaakt van het ene ReadyNAS-systeem naar het andere, en dit alles via een gebruiksvriendelijke, cloud-beheerde interface.

Noodherstel met ReadyDATA