BYOD kan uw bedrijf productiever maken, maar alleen als u er klaar voor bent.

Bring Your Own Device (BYOD) is een snelgroeiende trend onder bedrijven van iedere omvang: medewerkers brengen hun eigen laptops, tablets en smartphones mee om veilig verbinding te maken met het bedrijfsnetwerk. Zakelijke gebruikers willen steeds vaker overal en altijd toegang hebben tot het netwerk vanaf allerlei eigen apparaten. Door BYOD te aanvaarden kan de organisatie de productiviteit vergroten, de concurrentie voorblijven en tegelijkertijd de tevredenheid van de medewerkers versterken. Het vereist echter ook extra IT-kennis en -expertise en heeft belangrijke gevolgen voor de bandbreedte, netwerkconnectiviteit en beveiliging.

Flexibele en betrouwbare draadloze dekking voor tal van apparaten

Probleem:

BYOD heeft geleid tot een explosie aan apparaten op uw netwerk. Gemiddeld bezit elk van uw medewerkers drie apparaten, met elk eigen besturingssystemen, beveiligingsprofielen en connectiviteitsprotocollen. Dat schept serieuze uitdagingen voor organisaties wanneer zij proberen te voldoen aan de toenemende connectiviteitsbehoeften zonder compromissen voor de beveiliging te sluiten.

Oplossing:

De meest aantrekkelijke draadloze oplossingen van tegenwoordig ondersteunen tal van apparaten en protocollen, hebben een ingebouwde beveiliging en bieden betrouwbare, supersnelle connectiviteit met een superieure dekking. NETGEAR® ProSAFE® draadloze access points voor de zakelijke gebruiker bieden een robuuste beveiliging, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en krachtige prestaties. NETGEAR ProSAFE draadloze access points bieden beveiligingsfuncties van bedrijfsklasse zoals WPA2-verificatie, 128-bits AES-codering, detectie van niet-geautoriseerde AP's, Captive Portal-verificatie en 802.1X-verificatie.

Met NETGEAR ProSAFE draadloze controllers kunt u het hele draadloze systeem centraal beheren, wat de implementatie en het dagelijkse beheer van tientallen access points sterk vereenvoudigt.

Meer informatie over best practices om BYOD in het onderwijs te gebruiken

Supersnelle connectiviteit om te voldoen aan uw groeiende behoeften.

Probleem:

De snelle toename van verkeer afkomstig van apparaten van medewerkers kan het netwerk vertragen. Verder stelt de convergentie van spraak, video en gegevens meer eisen aan de bandbreedte van het netwerk en vraagt dit om verbindingen met een hogere snelheid en minder latentie.

Oplossing:

Door de backbone van het netwerk te versterken met switches die supersnelle connectiviteit, meerdere VLAN's en stackingfuncties voor eenvoudige uitbreiding ondersteunen, kan beter rekening worden gehouden met extra verkeer binnen het netwerk en de grotere eisen die aan de bandbreedte worden gesteld. NETGEAR ProSAFE switches zijn beschikbaar in tal van capaciteiten om in te spelen op de sterk uiteenlopende behoeften aan netwerkimplementatie: van volledig beheerde 10 Gigabit chassisswitches voor grote ondernemingen en campussen tot Fast Ethernet en Gigabit Unmanaged Switches voor kleinere netwerken. ProSAFE-switches bieden de betrouwbaarheid en schaalbaarheid waar bedrijven van iedere omvang naar op zoek zijn. Ze zorgen er eenvoudig voor dat de backbone van uw netwerk voortaan berekend is op de snelle groei van het aantal apparaten.

Meer informatie over de manier waarop NETGEAR ProSAFE Switches klanten helpen te voldoen aan groeiende netwerkvereisten