NETGEAR ReadyNAS Desktop for business delivers unlimited snapshots for easy backup

Ieder succesvol bedrijf heeft een back-up plan.

In de wereld van vandaag kan een effectieve back-upoplossing bepalend zijn voor het succes of de ondergang van uw bedrijf. Bijna 90% van alle gegevens die ooit zijn gegeneerd, stammen uit de afgelopen twee jaar. Daarom is gegevensbescherming belangrijker dan ooit.  En omdat de harde werkelijkheid is dat vaste schijven kapot kunnen gaan, hebt u redundantie en herstel nodig om uw bedrijfsgegevens veilig te houden. Het is tijd om nog meer aandacht te gaan besteden aan het opbouwen van back-upsystemen en -oplossingen om een ramp door gegevensverlies te voorkomen.

Dankzij opslag-, back-up- en hersteloplossingen van enterprise-klasse kan NETGEAR u helpen een plan te implementeren dat perfect is afgestemd op uw bedrijf. 

Meer informatie over de unieke voordelen van gegevensbescherming en hoe u een oplossing voor back-ups en noodherstel configureert met NETGEAR Storage

Zelfs de kleinste bedrijven genereren veel gegevens die bescherming nodig hebben

Probleem:

Ongeacht of u nu twee of tweehonderd medewerkers hebt, u genereert dagelijks tal van gegevens die wellicht niet beschermd zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan e-mails, facturen, presentaties, datasheets, balansen en onderzoeksrapporten die dagelijks worden geproduceerd, waarvan uw bedrijf afhankelijk is en waar u niet zonder kunt.

Oplossing:

De NETGEAR-familie met ReadyNAS-oplossingen voor uw bedrijf biedt een ongeëvenaarde, gebruiksvriendelijke bescherming:

  • Back-up: waarborgt beveiligde bestandsback-ups voor pc's, Mac-computers en mobiele telefoons
  • Bescherming tegen schijffouten: ondersteunt bescherming tegen schijffouten met RAID 0,1,5,6,10 en X-RAID
  • Bescherming tegen virussen: biedt realtime bescherming tegen virussen 
  • Bestandsherstel: maakt elk uur snapshots die weinig ruimte innemen en onmiddellijk kunnen worden teruggezet
Zie hoe NETGEAR® opslag gemakkelijk maakt voor bedrijven

U hebt een dynamische, flexibele en meer geavanceerde oplossing nodig wanneer u groeit

Probleem:

Wanneer uw bedrijf groeit, neemt de hoeveelheid gegevens toe en is een flexibele, toekomstgerichte aanpak essentieel.  U hebt een eenvoudig beheerbare, geavanceerde back-up- en noodhersteloplossing nodig waarop u elke dag kunt rekenen. Als u die niet hebt, kan een loszittende kabel of het klikken op een kwaadaardige koppeling uw bedrijf in grote problemen brengen of zelfs uw reputatie in gevaar brengen en klanten doen besluiten naar een concurrent over te stappen.

Oplossing:

Gelukkig zijn er recente ontwikkelingen op het gebied van opslag- en back-uptechnologie die bedrijven helpen beter om te gaan met de dagelijkse vloedgolf aan essentiële gegevens. NETGEAR heeft de meest geavanceerde functies van opslagsystemen van enterprise-klasse bijeengebracht in goed betaalbare ReadyDATA-producten voor kleine en middelgrote bedrijven.  Functies zijn onder andere:

  • Unified storage-platform met native deduplication (interne deduplicatie), thin provisioning en onbeperkte snapshots
  • Mogelijkheid om thin provisioning over te dragen naar virtuele omgevingen, bestanden te repliceren naar offsite locaties en gegevens uit snapshots onbeperkt en vanaf willekeurig welk moment terug te zetten
  • Cloud-beheerde replicatie voor krachtig noodherstel zonder extra software, servers of netwerkconfiguratie
  • Ondersteuning voor SATA, SAS en SSD vaste schijven, met inbegrip van geautomatiseerde opslagtiering (aanwijzen van SSD als voor lezen/schrijven geoptimaliseerde cache)
  • Mogelijkheid om op te schalen tot een opslagcapaciteit van 240 TB
  • Ondersteunt onbeperkte snapshots en cloud-beheerde replicatie

Meer informatie over het samenstellen van een back-up-to-disk- en noodherstel-oplossing met NETGEAR.

Casestudy's: