Connected onderwijs

Onderwijsinstellingen staan enorm onder druk om snelle en betrouwbare WiFi te verzorgen voor studenten en docenten. Voor omgevingen met weinig IT-personeel en krappe budgetten waarin veel mensen werken met apparaten die een robuuste connectiviteit vereisen, biedt NETGEAR eenvoudige, betaalbare en aantoonbaar goede draadloze oplossingen die 'connected leren' eenvoudiger en beter toegankelijk maakt voor iedereen.

Meer bekijken »

Hotellerie

Tevreden en loyale gasten zijn een topprioriteit voor u. Een krachtig en stabiel WiFi-netwerk kan daaraan een belangrijke bijdrage leveren. Bij veel hotels hebben de bestaande WiFi-oplossingen een negatieve impact op de tevredenheid van de gasten en het aantal sterren dat een hotel als beoordeling krijgt.  De juiste draadloze infrastructuur kan dat probleem verhelpen. NETGEAR biedt volledige draadloze oplossingen die specifiek zijn gericht op hoteltoepassingen. De oplossing bestaat uit draadloze controllers en slimme access points die naadloze en supersnelle WiFi bieden. De oplossing is eenvoudig te installeren, beheren en betaalbaar. De oplossing maakt een einde aan de WiFi-problemen waar veel hotels mee te maken hebben.

Meer bekijken »

Gezondheidszorg

Digitale gezondheidsdossiers, onmiddellijke toegang tot gezondheidsgegevens en continue connectiviteit binnen de hele organisatie zijn het geheim achter een superieure patiëntenzorg. De capaciteit om verbinding te maken met allerlei soorten draadloze apparaten en de draadloze connectiviteit binnen de hele faciliteit te waarborgen, gevoelige patiëntgegevens op te slaan, te beschermen en te delen. Maar ook om een betrouwbare en hoogwaardige prestaties te garanderen is daarom essentieel. NETGEAR levert complete netwerkoplossingen voor gezondheidsorganisaties. De oplossing bestaat uit een supersnel netwerk, complete dekking en hoge snelheid die eenvoudig installeerbaar, beheerbaar en betaalbaar is maar ook uitgebreide netwerkopslag oplossingen (NAS) waarmee gevoelige patiëntgegevens veilig en toegankelijk zijn.

Meer bekijken »

IP-bewaking

Videobewaking is een essentieel onderdeel van uitgebreide fysieke beveiligingsoplossingen voor bedrijven van iedere soort en omvang. Maar veel bewakingssystemen gaan gebukt onder een beperkte connectiviteit, zijn lastig te implementeren en zijn onvoldoende schaalbaar om met uw veranderende behoeften mee te groeien. Via een compleet assortiment Power-over-Ethernet (PoE)-switches en beveiligde netwerkopslagapparaten helpt NETGEAR bedrijven met de implementatie van oplossingen voor IP-videobewaking die flexibel, schaalbaar en betaalbaar zijn. Meer informatie »

VoIP

Voice over IP (VoIP)-heeft veel voordelen boven traditionele telefonie zoals meer flexibiliteit en mobiliteit, lagere kosten en productievere medewerkers. In de afgelopen jaren zijn bovendien de spraakkwaliteit van en betrouwbaarheid van VoIP sterk verbeterd waardoor het een ingeburgerde technologie voor bedrijven van ieder omvang is geworden. Deze voordelen zijn sterk afhankelijk van de mogelijkheid van de netwerkswitch om verkeer te prioriteren en de servicekwaliteit te maximaliseren. NETGEAR-switches bieden de prestaties, veerkracht en beveiliging die u nodig hebt voor VoIP zonder de kosten en complexiteit van een grote IT-afdeling. Meer informatie »

Virtualisatie

Met technologie voor servervirtualisatie kunnen bedrijven van iedere omvang hun kosten verlagen en hun middelen optimaliseren dankzij enorme kostenreducties op de aanschaf van hardware, stroomverbruik, fysieke ruimte en IT-middelen. Maar hoewel servervirtualisatie organisaties kan helpen meer te doen met minder, stelt dit ook nieuwe eisen aan het netwerk door de grotere behoefte aan een snellere switching-fabric, aan meer netwerkopslag en aan een zeer goed beschikbare en schaalbare infrastructuur. NETGEAR biedt een uitgebreid portfolio aan netwerkapparatuur waarmee u snel en gemakkelijk meer gaat profiteren van de voordelen van servervirtualisatie. Meer informatie »

Back-up

Hardeschijven gaan vaak stuk. Daar is geen ontkomen aan. Zonder een goede back-upoplossing kan één schijffout een ramp betekenen voor uw bedrijfskritische gegevens, uw bedrijfscontinuïteit verstoren en de toekomst van uw bedrijf in gevaar brengen. Uw gegevens zijn te waardevol om ze aan hun lot over te laten. Als u ze goed wilt beveiligen hebt u back-up- en opslagoplossingen van enterprise-klasse nodig. Pas dan zijn uw gegevens goed beschermd ongeacht wat er gebeurt. Met NETGEAR-opslagsystemen kunt u rekenen op robuuste onsite/offsite gegevensback-ups die kosteneffectief, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk zijn. Meer informatie »

Cloud

Door de cloud te gebruiken voor gegevenstoegang hebben bedrijven van iedere omvang altijd en overal toegang tot hun essentiële gegevens. Dat werkt kostenverlagend en vereenvoudigt het assetbeheer en biedt meer flexibiliteit. Wanneer een beroep wordt gedaan op externe services voor cloudopslag kan dat leiden tot hoge maandelijkse kosten, wachttijden en minder veiligheid. NETGEAR-opslagsystemen met cloudtoegang combineren de flexibiliteit van altijd en overal toegankelijke, in de cloud opgeslagen gegevens met de veiligheid en beheercontrole van gegevensopslag ter plekke.
Meer informatie »

NETGEAR-oplossingen voor Disaster Recovery

Een gedegen disaster recovery plan voor uw gegevens kan het verschil uitmaken tussen een "close call" en een totale ramp. Zonder een uitgebreide opslagoplossing met offsite replicatie voor disaster recovery lopen uw gegevens nog altijd gevaar. NETGEAR biedt een uitgebreid assortiment aan onsite, offsite en cloudgebaseerde opslagoplossingen om uw bedrijfskritieke gegevens veilig te houden ongeacht wat er gebeurt.

Meer bekijken »

Bring Your Own Device (BYOD)-oplossingen

Bring Your Own Device (BYOD) heeft buitengewone zakelijke voordelen voor organisaties van iedere omvang. Maar de ondersteuning van uiteenlopende apparaten door de hele organisatie heen vereist een zekere mate van prestaties, schaalbaarheid en beveiliging die veel organisaties niet hebben. BYOD-implementaties die slecht worden beheerd of niet door de infrastructuur worden ondersteund kunnen leiden tot minder productieve medewerkers, de netwerkprestaties aantasten en de deur openzetten voor tal van cyberaanvallen.

Meer bekijken »

SOHO 1-20 gebruikers

Meer doen met minder is voor ieder bedrijf een van de sleutels tot succes. En ieder bedrijf, hoe klein het ook is, heeft een betrouwbaar netwerk en foutveilige opslag nodig voor alle waardevolle bestanden en gegevens die essentieel zijn voor de exploitatie van uw bedrijf. Klik hier voor meer informatie over het ontwerpen van uw netwerk en het beschermen van uw gegevens wanneer uw bedrijf groeit, zonder ingewikkelde dingen of hoge kosten.

Kleine bedrijven met 20-100 gebruikers

We begrijpen dat uw kleine bedrijf unieke behoeften heeft op het gebied van netwerk- en opslagoplossingen. U hebt een perfect evenwicht nodig tussen geavanceerde functies met de schaalbaarheid van enterprise-oplossingen en de eenvoud en betaalbaarheid die passen bij uw bedrijf. Geavanceerde technologieën zoals 10 Gigabit Ethernet, switchstacking en onbeperkte snapshots zijn nu binnen handbereik van het MKB. U kunt dus beschikken over een netwerk dat meegroeit met uw bedrijf zonder dat dit een fortuin hoeft te kosten of ten koste gaat van de kwaliteit. Meer informatie »

Middelgroot bedrijf 100-500 gebruikers

De heftige concurrentie van tegenwoordig vraagt om netwerkoplossingen met een onmiddellijk en hoog rendement op investeringen. U hebt enterprise-functies nodig met een minder complexe implementatie en minimale training. Klik hier voor meer informatie over oplossingen voor middelgrote bedrijven, die beveiliging, betrouwbaarheid en strategieën bieden om de essentiële gegevens van uw snelgroeiende bedrijf te beschermen. Meer informatie »