Windows Vista

Windows Vista Family

In januari 2007 lanceerde Microsoft haar operating system Windows Vista, die gemak, entertainment, connectiviteit en veiligheid biedt. NETGEAR heeft nauw samengewerkt met Microsoft om NETGEAR-klanten te verzekeren van een optimale werking van Vista. NETGEAR heeft alle wired en wireless routers en adapters getest om te bevestigen dat de producten goed werken met Vista PC’s. Voor een complete lijst van NETGEAR-producten die geschikt zijn voor Vista en om de laatste software en drivers te downloaden, klik hier.

close