Leg kabels. Blijf verbonden.

Zorg voor een bekabelde verbinding en handhaaf uw snelheid en betrouwbaarheid wanneer u die het meest nodig heeft. NETGEAR maakt het nog gemakkelijker bekabelde verbindingen te maken en biedt uiteenlopende krachtige switches om meer apparaten direct op uw netwerk aan te sluiten.

Bekijk een van de NETGEAR-switches met vijf of acht poorten met Gigabit- of Fast Ethernet-verbindingen of probeer het nieuwste NETGEAR-product: de klikswitch. Dankzij maximaal 16 Gigabit-poorten en een innovatieve 1-2-3-4-klikbevestigingsoplossing, kunt u met de klikswitch uw switch plaatsen waar u wilt en exact bepalen hoe uw poorten en kabels worden aangelegd. Door het gemakkelijk te installeren systeem met beugelbevestiging, de slanke vormgeving en de interne voeding, is dit de perfecte toevoeging voor uw volgende LAN-party.

Switch naar bekabeld

Snelheid wint

U hebt snelheid nodig, en met NETGEAR WiFi-routers kunt u daarop rekenen. Wanneer u niet bekabeld bent, wilt u toch de snelst mogelijke WiFi hebben. Als u uw router nog niet hebt opgewaardeerd naar AC WiFi, is het daar nu tijd voor. AC is de volgende generatie WiFi die drie keer sneller is dan de huidige n-routers en twee keer zoveel verkeer kan verwerken. Nu steeds meer apparaten geschikt zijn voor AC, bereiden NETGEAR-routers huishoudens voor op deze grote sprong voorwaarts in gamingsnelheid.

Werk drie keer sneller met AC WiFi

Waardeer op met Nighthawk

Domineer vriend en vijand met het Nighthawk-assortiment. Nighthawk-producten zijn speciaal ontwikkeld voor gaming en worden geleverd met 4 Gigabit Ethernet LAN-poorten, zodat u met al uw randapparatuur direct verbinding kunt maken met het netwerk. Met snelheden tot 3,2 Gbps, krachtige processoren, Beamforming+, ondersteuning voor open source en aangepaste QoS-instellingen om gamingactiviteiten op het netwerk voorrang te geven, kunt u rekenen op de hoogste snelheid en betrouwbaarheid.

Zie het volledige Nighthawk-assortiment

Waardeer de WiFi van uw console op

Waardeer de langzame 11n WiFi van uw XBox of PlayStation op met een NETGEAR range extender en profiteer van de voordelen van de snelheden die geavanceerde 11ac-routers tegenwoordig bieden. U kunt een WiFi-brug maken en de WiFi-snelheid van uw gameconsole opwaarderen door een dual-band 11ac range extender toe te voegen aan uw netwerk en uw console direct aan te sluiten op de range extender, waarmee u een WiFi-brug creëert. En als u besluit een desktop range extender te kiezen, kunt u een van de vijf Ethernet-poorten gebruiken om uw tv, Blu-Ray-speler of streaming-speler ook direct op het WiFi-netwerk aan te sluiten.

Meer informatie over NETGEAR range extenders

Meer informatie over range extenders

Breid uw bekabelde netwerk uit

Geniet van de vrijheid om overal bij u thuis te gamen. Behoud uw bekabelde verbindingen door de bestaande elektrische leidingen te gebruiken om uw netwerk uit te breiden. Powerline-netwerkoplossingen geven u de snelheid van de kabel in elke kamer of versterken de kracht en het bereik van uw WiFi-netwerk via een eenvoudig te configureren WiFi access point. NETGEAR biedt een groot assortiment Powerline-adapters met snelheden tot 1,2 Gbps.

Powerline-oplossingen

Overal bekabelde verbindingen